Mythologie van pijpbeurt 9 geruchten en hun weerlegging

Mythologie van de blowjob: 9 geruchten en hun weerlegging

TRUE: Elke man heeft voorkeuren op de organisatie van het proces, maar maak je geen zorgen als de spatten in alle richtingen vliegen. Dit maakt deel uit van de behuizing, en meestal besteedt niemand aandacht. Als jij en je iets kunt bederven, onderbreekt dan alleen de pijpbeurt om je te verontschuldigen voor speeksel.

Mythe nummer 2: Je moet de hele Penis hele penis nemen

TRUE: Dit is niet de enige manier om hem een ​​orgasme te geven. De meest gevoelige zone is het hoofd en zijn mondstimulatie en taal is het belangrijkste element van het proces. Je kunt de penis met je hand pakken en doorgaan met het hoofd.

Mythe nummer 3: Van de pijpbeurt kun je geen infectie krijgen

TRUE: ALAS, het is dat niet. Veel ziekten die worden verzonden in seksueel verzonden op dezelfde manier en wanneer orale seks. Dus, als er geen honderd procent vertrouwen is dat hij niet ziek is, pak dan geschikte condooms op.

MYTHE NUMBER 4: PLEUMERING SUPERLAATSEN SLAGEN

TRUE: hangt af van de infectie, maar in het algemeen ongeveer hetzelfde. Sperma valt nog steeds in de mond en als er wonden of scheuren zijn, skiën pathogene bacteriën binnen.

Mythe nummer 5: Let gewoon alleen op Penisu

TRUE: Je bent niet verplicht om deel te nemen aan

zijn scrotum, maar toch is het niet de moeite waard om het of angst te negeren. Lik of massage – alsjeblieft! Gewoon niet knijpen.

MyThe nummer 6: Hij wil je altijd in mijn mond ejaculeren

TRUE: Dit is helemaal niet, en voor de meesten is helemaal niet belangrijk. Over alles kan worden overeengekomen.

MyThe nummer 7: Je kunt de penis beschadigen

TRUE: Er zijn legendes over hoe het levitra best price werd geperst of viel. In feite eindigt de pijpbeurt niet in traumatologie! Je kunt onaangenaam gevoel veroorzaken, maar serieus schade is erg moeilijk.

MyThe nummer 8: Herpes wordt mondeling niet verzonden

TRUE: het is mogelijk, hoewel er op dit moment geen onderzoek is met een groot monster. Het is beter om na te denken over bescherming.

Mythe nummer 9: Je moet het pijpbeurt doen tijdens kritieke dagen

TRUE: JE MOET NIET IEDEREEN IEDEREEN. Eerst is seks op dit moment ook mogelijk. Ten tweede zijn er vele andere manieren om elkaar te behagen.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Leave a comment

Call Now