Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Min dator kunde sedan uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering. Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna. Sedan en tid har ägaren inte ens försökt uppdatera den. Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade. Den hittar inte mappen eller så är mappen läs/skrivskyddad osv. Jag löste det på den nyaste med garanti kvar att Inet uppdaterade UEFI/BIOS.

var lägger dll-filer i windows 10

De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10. De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad. Problem uppstod under installationen av vissa uppdateringar, men vi försöker igen senare.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Det är att avaktivera eller avinstallera virusprogrammet. Mitt virusprogram loggar det den gör och den har inte stoppat DISM på något sätt. Jag har ingen aning om att Comodo skulle rota runt osv. Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare. Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med. Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det är problem med.

  • Intressant att du skyller problemet på windows update när du har problem med alla dina datorer medans majoriteten av alla övriga användare inte har det problemet.
  • Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade.
  • Min dator kunde sedan https://windll.com/sv/dll/rad-game-tools-inc/binkw32 uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering.

Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm. Det kan vara samma fel eftersom två av datorerna har exakt samma innehåll. En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den. Den är nu skrotat eftersom den var långsam. Intressant att du skyller problemet på windows update när du har problem med alla dina datorer medans majoriteten av alla övriga användare inte har det problemet. Ja, jag känner till det mer än väl men det är märkligt att den inte kan läsa installationsimagen. Som jag berättat tidigare i tråden har jag haft sammanlagt 5 st Windows 10 datorer i familjen.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där. Se till att bildsökvägen och Windows -katalogen för bilden finns och att du har läsbehörighet i mappen. Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”. Jag gjorde så och hårddisken fick betyget “Excellent” eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Leave a comment

Call Now